Υλικά
600γρ.μπισκότα πτι μπερ τεμαχισμένα σε μικρά κομμάτια
300γρ.σοκολάτα
180γρ.βούτυρο
50γρ.κρέμα γάλακτος
πολύχρωμη τρούφα
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο βγάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμετην κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε και αδειάζουμε πάνω από τα μπισκότα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά το μίγμα το αφήνουμε λίγο να παγώσει μέχρι να μπορέσουμε να πλάσουμε τις τρούφες.
Κάθε μπάλα που πλάθουμε τη ρίχνουμε μέσα στην πολύχρωμη τρούφα (ή το ινδοκάρυδο) και και την τυλίγουμε.Τις διατηρούμε εκτός ψυγείου.
Recipe: Στέλιος Παρλιάρος
Special thanks to Stelina, for the idea and photo! <3
άπειρες ιδέες για τρούφες, πάντα λαχταριστές!είμαι καινούργια στην μπλογκογειτονιά και σε παρακολουθώ με κέφι!
ΑπάντησηΔιαγραφήThank you! Και εγω! Καλη αρχη! :D
ΔιαγραφήKαλώς σε βρίσκουμε, καλώς όρισες στην μπλογκογειτονιά μας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα τρουφάκια σου εορταστικά και παιχνιδιάρικα, μου αρέσουν πολύ!
Θα τα λέμε ελπίζω!
Σ'ευχαριστω πολυ! Βεβαιως! :D
ΑπάντησηΔιαγραφή